Vesti

lokacija-1.jpg lokacija-2.jpg lokacija-3.jpg

Thermo King Beograd - Uskoro na novoj lokaciji

Frigomax je u 2020. započeo izgradnju novog prodajno-servisnog centra Thermo King na lokaciji u Šimanovcima u neposrednoj blizini naplatne stanice. Novi servisni objekat imaće najveći servisni kapacitet u regionu i uređen parking za veliki broj vozila.

Lokalitet tik uz auto-put, kao i jednostavan pristup okolnim saobraćajnicama omogućiće da brže i lakše dođete do željene usluge, a onda i ubrzo nesmetano nastavite dalje.

advancer-1.jpg advancer-2.jpg advancer-3.jpg

Advancer - Najinteligentniji uređaj ikada

U srcu Thermo King A serije je ambicija. Ambicija kojom pomeramo granice mogućeg sa ciljem stalnog unapređenja vašeg poslovanja, a čiji je rezultat zaista, potpuno jedinstven rashladni uređaj, novog dizajna, prožet radikalnom inovacijom. Za vaše poslovanje to jednostavno znači: veća operativna fleksibilnost, kontrola temperature van svake konkurencije, kao i revolucionarna ušteda troškova.

Njegova efikasnost ovog Thermo King rashladnog uređaja, vodi pravo do željenih ušteda, putem potpuno promenljivog protoka vazduha, smanjenog broja segmenata u dizajnu, koji su pametno implementirani kao i potpune transparentnosti potrošnje goriva, koju omogućava nova elektronska kontrola koja pruža uvid u efikasnost potrošnje.

idea-1.jpg idea-2.jpg idea-3.jpg

Idea - Niš - Novi maloprodajni objekat

Ponosni smo na projekat izveden u izuzetno složenim uslovima tokom trajanja vanrednog stanja i svih ograničenja za poslovanje koja su ovaj period pratila. FRIGOMAX je u potpunosti izvršio rekonstrukciju MP objekta Idea u Nišu i to izvodeći sve građevinske radove, pored radova na rashladi i klimatizaciji objekta, po principu "Ključ u ruke".

Rezultat je svakako jedna od najlepših i najmodernijih maloprodaja na jugu Srbije u kojoj od danas Nišlije mogu da realizuju sve svoje potrebe za nabavkama. Hvala lancu IDEA na ukazanom poverenju i dugogodišnjoj plodonosnoj saradnji.

maxi-1.jpg maxi-2.jpg maxi-3.jpg maxi-4.jpg

Maxi - Beo Shopping centar, Novi maloprodajni objekat

Frigomax je opremio još jednu u nizu maloprodaja za naš najveći trgovinski lanac Delhaize Srbija. Ovaj flagship store je naša nova CO2 instalacija, kojom nastavljamo sa širenjem i daljom implementacijom “ekoloških”, odnosno sistema hlađenja bez negativnog uticaja na životnu sredinu.

Novi MAXI super-market u okviru BEO šoping centra biće jedinstven po mnogo čemu i bilo je pravo zadovoljstvo učestvovati u ovakvom projektu.

v-serija-1.jpg v-serija-2.jpg v-serija-3.jpg

Thermo King - V serija Multi-temp

Frigomax je opremio rashladnim uređajem Thermo King novo vozilo naših prijatelja iz MI Nedeljković. Novi član flote sada poseduje moćni rashladni uređaj Thermo King V serije namenjen za dvorežimski rad u podeljenom tovarnom prostoru.

Ovaj uređaj namenjen komorama na velikim kamionima, a sa pogonom preko motora vozila predstavlja jedinstveno rešenje i nema konkurenciju u klasi.