Električni i baterijski uređaji

E-Serija

Lider na tržištu u oblasti inovativnih tehnologija Thermo King, proširio je svoju gamu rashladnih sistema za vozila, s modelom E-200.

To je direktan odgovor na zahteve tržišta za potpuno električnim proizvodom koji pruža produženo vreme rada vozila, optimizaciju izvora energije i poboljšanu kontrolu temperature. Dizajniran za električna i motorna vozila, E-200 vam može pomoći da vaše operacije ostanu u skladu sa rastućim nizom regionalnih i nacionalnih propisa koji se tiču smanjenja buke i zagađenja CO2.

Elekticni i baterijski uredjaji 1

Naša potpuno električna rashladna jedinica za kombi vozila i kamione srednje veličine pomaže da održivost bude u središtu vašeg rada.

Sa modelom E-200 vaša vozila će biti u mogućnosti da ispune PIEK standarde i zahteve za pristup gradskim prostorima (UVAR) i nivoom buke u urbanim sredinama. Budući da je potpuno električan, uređaj takođe omogućava da uđete u zone sa propisanim niskim emisijama zagađenja i pokrenete tihi režim da biste bili u mogućnosti da izvršite noćne isporuke. Sa jedinstvenom kombinacijom kontrole, praktične upotrebe i pouzdanosti, E-200 je idealno rešenje za električne i motorne kamione. Uvedite ga u svoju flotu i moći ćete samouvereno ispunjavati trenutne i buduće ciljeve održivosti.

Elekticni i baterijski uredjaji 2
Elektricni uredjaj
Sound

Run silent and comply with sound regulations for urban access

Building

Access low emission zones to boost vehicle utilization levels

Car

Embrace the future with the ideal solution for all-electric fleets

B-Serija

Potpuno električna kontrola temperature za hlađene, smrznute i farmaceutske proizvode.

B-100 je naš prošireni asortiman električnih uređaja koji nudi izvanredan kapacitet hlađenja za male kamione i kombi vozila. Zbog toga što pri montaži nije potreban kompresor, u Vašem vozilu možete koristiti originalni AC sistem. Serija B je idealna za upotrebu u područjima koji zahtevaju nizak nivo buke. Jedinice se napajaju preko pogona alternatora vozila, a istima se upravlja sa sedišta vozača pomoću komande Smart Direct Reefer. Dodavanjem TracKing™ sistema možete pratiti rad uređaja u realnom vremenu sa udaljene lokacije, osiguravajući integritet proizvoda i isporuku na vreme.

Kao dodatna opcija u ponudi je i Pharma sertifikat, kojim omogućavate kompletnu kvalifikaciju dobre prakse distribucije za vaše vozilo (BDP).

Elekticni i baterijski uredjaji 3

Pharma Solutions

Pharma Sertifikat osigurava potpunu dobru distribucionu praksu (BDP) za mala rashladna vozila.

Ove isporuke obično obavljaju mali kombiji i kamioni za koje su potpuno električne jedinice za hlađenje B-serije savrsene.

Pharma Solutions
Thermo King B serija
B serija - potpuno električni uređaj

Pogledajte i preuzmite brošuru B serije.

Thermo King E200
E200 - Era elektrifikacije

Pogledajte i preuzmite E200 brošuru.