Kompletna rešenja "Ključ u ruke"

Višedecenijsko iskustvo u radu sa rashladnim uređajima namenjenim zahtevima transportnog hlađenja, Frigomax je na tržištu pozicioniralo, kao pouzdanog i lojalnog partnera velikom broju kupaca, kako u zemlji, tako i u regionu.

Pouzdanost i posvećenost potrebama korisnika naših uređaja, učinili su nas pravim izborom za mnoge kupce koji žele da na jednom mestu objedine sve aktivnosti vezane za nabavku vozila sa rashladnim uređajem.

Kompletna resenja

Frigomax je u prilici da ponudi integralno rešenje u smislu vozila, nadogradnje, odnosno izolacije tovarnog prostora koji su namenjeni prevozu hlađene ili grejane robe i samog rashladnog uređaja. Kao i isporuke i montaže prateće, odnosno dodatne opreme.

Prednosti ovakvog koncepta nabavke su svakako u tome što se na najadekvatniji način zadovoljava potreba kupca, pri izboru najoptimalnijeg rešenja za održavanje robe koja se prevozi, a uzimajući u obzir i nadzor i isporuku samog vozila, odnosno hladioničke nadogradnje, u smislu rashladne komore ili izolacije, ukoliko se radi o kombi ili pick-up vozilima.

Svim svojim kupcima garantujemo za ukupnu funkcionalnost i nepogrešivost prilikom izbora objedinjene isporučene opreme.

Trucks

Kombinovanjem iskustva naših inženjera i različitih aplikacija u proizvodnom programu THERMO KING-a, kompanija FRIGOMAX vam nudi posebno razvijena rešenja samo za vaše potrebe.

Ovakva rešenja “Skrojena po meri” zadovoljiće sve potrebe za prevozom specifičnih roba i sličnog, u uslovima koje nameću procesi u vašim sistemima kvaliteta. Na takav način smo razvili posebna rešenja za prevoz jednodnevnih pilića kombinovanjem različitih tehnologija, a upotrebom THERMO KING klima uređaja kao pogona za jedan ovakav sistem.

Zatražite projekat koji će u potpunosti odgovoriti zahtevu vašeg biznisa i FRIGOMAX će ga isprojektovati i isporučiti za vas.

Resenja po meri

ColdCube™ Pharma kontejneri prilagođeni su tako da ispune stroge zahteve za kontrolu temperature pri prevozu farmaceutskih proizvoda. Raspolažu funkcijom grejanja koja omogućava bolju kontrolu zadatih temperatura, bez opterećenja spoljašnjim ambijentalnim uslovima.

ColdCube je napravljen od materijala sigurnih za farmaceutske proizvode sa dostupnim opcionim telematičkim rešenjem, za upravljanje voznim parkom i praćenje.

Cold Cube Truck
Cold Cube
Cold Cube

Thermo King Farma kontejneri.

GDP Sertifikat
GDP Sertifikat

Sertikat dobre distributivne prakse.

Pharmasolutions
PharmaSolutions

Upravljanje rizikom u farmaceutskom transportu.