Rezervni delovi

Najbolja zamena je original

Kao vlasnik Thermo King rashladnog uređaja, investirali ste u pouzdanu i proverenu tehnologiju. Zato pri održavanju vašeg uređaja, ima smisla odabrati originalne rezervne delove Thermo King-a, znajući da je svaki deo iscrpno testiran, prema istim standardima svetske klase kao i vaša Thermo King jedinica.

Odabirom originalnih delova, odabraćete dugotrajnost, pouzdanost, kvalitet, kao i isplativost iz dana u dan, iz godine u godinu. Time ćete, ne samo zaštititi svoju investiciju, već i smanjiti troškove poslovanja i vreme zastoja.

Thermo King rezervni delovi

FRIGOMAX vam nudi mogućnost nabavke originalnih delova za bilo koji rashladni uređaj iz vaše flote. Pored originalih THERMO KING delova, postoji mogućnost nabavke i ugradnje rezervnih delova za uređaje drugih proizvođača, kod kupaca koji poseduju mešovite flote.

Garantujemo vam kvalitet delova ugrađenih u našim servisima, kao i visok kvalitet usluge ugradnje od stane naših sertifikovanih servisera.

U našoj organizaciji odvija se brza isporuka, sa dve različite lokacije u Srbiji, gde se više od 80% godišnjih potreba za rezervnim delovima, spremnih za isporuku ili ugradnju, uvek nalazi na našim stokovima. FRIGOMAX vam garantuje najbolje cene rezervnih delova, ali i usluga, kako u okruženju, tako i u kompletnoj servisnoj mreži THERMO KING-a. Održavajte vaše uređaje redovno i tako sprečite visoke troškove intervencija u inostranstvu.

Thermo King servis rashladnih uredjaja

Servisni centar Beograd

Thermo King Beograd

Servisni centar Šabac

Frigomax Sabac

Posebna pogodnost za vlasnike

Posebna pogodnost za sve vlasnike THERMO KING uređaja predstavlja mogućnost korišćenja različitih paketa servisnih usluga kroz THERMO KING ugovore.

Tako se, na primer, možete odlučiti za potpunu pokrivenost i osiguranje od bilo kakvog dodatnog troška prilikom servisiranju u inostranstvu ili pak produžiti garantni period, za neki od rashladnih uređaja THERMO KING iz Vaše flote.

Garancija
Originalni Thermo King delovi
Originalni delovi i usluge

Pogldajte i preuzmite brošuru originalnih Thermo King delova i usluga.

Aftermarket Thermo King proizvodi
Vodič za aftermarket proizvode

Pogldajte i preuzmite vodič za aftermarket Thermo King proizvode.