Rashladni uređaji T serije za veće kamione

Rešenja za kontrolu temperature kamiona sa sopstvenim pogonom – donose ono što vam je bitno.

Thermo King asortiman dizel rashladnih uređaja sa sopstvenim pogonom, za veće kamione, zasnovan je na godinama istraživanja, iscrpnih testiranja i ambiciji da se postave najviši standardi u industriji, sa najširim rasponom rešenja.

Modeli sa jednim ili multi-temperaturnim režimom, nosačima ili opcijom pod-montiranja, dolaze u nizu kapaciteta, koji odgovaraju širokom rasponu primene, na današnjem tržištu kamionskog prevoza.

Veci kamioni

Nova T-serija Termo King-a, rezultat je višegodišnjeg istraživanja i iscrpnih testiranja. T-serija postavlja nove industrijske standarde za pouzdanost, performanse, efikasnost i nisku cenu vlasništva.

T-serija pruža veće kapacitete pri nižim radnim brzinama i omogućava preciznu kontrolu temperature. Niski troškovi rada i održavanja, kao i tehnologije za uštedu goriva, svode troškove vlasništva na minimum.

Pri utvrđivanju performansi za T-seriju, visoka ambijentalna sposobnost je bila „must have“. Opsežna ispitivanja na terenu i hiljade radnih sati dokazali su izdržljivost i u najtežim uslovima i do 55°C. Posebno je razvijena opcija grejanja, kako bi se obezbedile vrhunske performanse i pri niskim ambijentalnim temperaturama.

Frigomax veci kamioni

Najniža potrošnja goriva

Kroz bogato iskustvo u razvoju i na terenu, Thermo King je pronašao pravi balans između efikasnosti sistema, potrošnje goriva i performansi u svim okolnim uslovima kako za sveže, tako i za smrznute proizvode. Napredna tehnologija poput kontrolera kamiona Smart Reefer (TSR-3) i mikrokanalnih kondenzatorskih zavojnica, znači veću efikasnost potrošnje goriva Na T-1200R i T-1200R Spectrum uređaju. Elektronski ventil za gas (ETV) smanjuje emisiju motora i povećava uštedu goriva. Brže obaranje temperature znači nižu potrošnju goriva tokom vožnje i smanjuje gubitke koji nastaju pri otvaranju vrata.

Snaga

Opsežan raspon uređaja T serije, sa jednim ili više temperaturnih režima, znači da postoji model koji će odgovarati svim kamionima, od najmanjih do najvećih.

Postoji širok kapacitet za hlađenje u susret najzahtjevnijim aplikacijama:
5.250 do 12.500V na 0°C
2.800 do 6800V na -20°C

Dokazano je da svi modeli deluju do 55°C, što je najviši referentni faktor u industriji.

Thermo King T serija
Rashladni uređaji T serije

Pogledajte brošuru singl i multi temperaturnih rashladnih uređaja T serije.

Thermo King UT Serija
Rashladni uređaji UT serije

Pogledajte brošuru singl i multi temperaturnih rashladnih uređaja UT serije.

Thermo King T560R
T560R karakteristike

Pogledajte i preuzmite karakteristike T560R rashladnog uređaja.