Advancer - Najinteligentniji uređaj ikada

U srcu Thermo King A serije je ambicija kojom pomeramo granice mogućeg sa ciljem stalnog unapređenja vašeg poslovanja, a čiji je rezultat zaista, potpuno jedinstven rashladni uređaj novog dizajna, prožet radikalnom inovacijom. Za Vaše poslovanje to jednostavno znači: veća operativna fleksibilnost, kontrola temperature van svake konkurencije kao i revolucionarna ušteda troškova.

Efikasnost ovog Thermo King rashladnog uređaja, vodi pravo do željenih ušteda, putem potpuno promenljivog protoka vazduha, smanjenog broja segmenata u dizajnu koji su pametno implementirani kao i potpune transparetnosti potrošnje goriva, koju omogućava nova elektronska kontrola koja pruža uvid u efikasnost potrošnje.

Thermo King Advancer
Thermo King Advancer brosura
Advancer - A serija

Pogledajte i preuzmite Advancer prodajnu brošuru.

Advancer video
Advancer video

Pogledajte video prezentaciju Advancer uređaja.

Advancer web prezentacija
Advancer prezentacija

Više informacija o Advancer uređaju možete pronaći na posebnoj web stranici.

Rashladni uređaji SLXi za poluprikolice

Bez obzira da li ste vozač, menadžer maloprodaje, vlasnik firme koja se bavi transportom ili rukovodilac transporta, morate da imate kontrolu nad svojim izborima, jer u svom poslu znate šta je najbolje za Vas i Vaše klijente.

Upravo tu naš THERMO KING SLXi rashladni uređaj ispunjava Vaše zahteve.

THERMO KING je dizajnirao SLXi tako, da možete udovoljiti svim zahtevima svojih kupaca za izuzetno svežim proizvodima koji se isporučuju u veoma uskim rasporedima, a pri tom ograničavajući ukupne troškove koštanja (TCO).

Thermo King SLXi

THERMO KING SLXi nudi poboljšane performanse u odnosu na ranije generacije rashladnih uređaja, uz smanjenje operativnih troškova Vaše flote. Sve to uz činjenicu da smo vodeći brend na polju zaštite životne sredine, sa smanjenjem uticaja na globalno zagrevanje od 45% i prvim motorom faze V na tržištu, kompatibilnim u potpunosti sa NRMM normama.

SLXi gama proizvoda Vam nudi singl-temperaturne uređaje u različitim varijacijama, kao i multi-temperaturne uređaje SLXi Spectrum, namenjene dvorežimskim temperaturnim potrebama. Dostupne su i specijalne opcije Whisper, namenjene potrebama pri isporuci robe u noćnim uslovima ili u urbanim gradskim sredinama, u kojima se primenjuju standardi vezani za dozvoljeni nivo buke.

Thermo King Poluprikolice

THERMO KING, neprikosnoveni lider u proizvodnji rashladnih uređaja sa dizel pogonom, nedavno se udružio sa Frigoblock-om, vrhunskim brendom u rešenjima na električni pogon. Rezultat je prva istinska hibridna prikolica u industriji, koja nudi sve prednosti i dizel i električne energije. I jedna i druga energija imaju svoje prednosti. Kombinujući ih kao hibrid, možemo osigurati da je Vaš rashladni uređaj potpuno prilagodljiv trenutnim, ali i budućim ekološkim zahtevima.

SLXi Hibrid pruža najniže ukupne troškove vlasništva i najmanji uticaj na životnu sredinu, kako pri distribuiranju, tako i pri upotrebi za udaljene lokacije.

SLXi

Kalkulator uštede goriva

Kalkulator

Izračunajte uštedu goriva koju ostvarujete prema raznim parametrima za svaki od Thermo King SLXi modela.

Thermo King SLXi brosura
SLXi prodajna brošura

Pogledajte i preuzmite SLXi prodajnu brošuru.

SLXi za poluprikolice
SLXi uređaj za poluprikolice

SLXi uređaj singl i multi temperaturne rashlade za poluprikolice.

SLXi Hybrid
SLXi Hybrid brošura

Pogledajte i preuzmite SLXi Hybrid brošuru.

Za prodaju uređaja
pozovite

Prodaja: Branko Maksimović

Telefon: +381 64 88 202 74

Branko Maksimovic