Servis rashladnih uređaja

THERMO KING dileri servisiraju rashladnu opremu za kontrolu temperature u transportu više od 80 godina. To je veliko iskustvo i značajna količina praktičnog znanja koje se koristi pri obuci i sertifikovanju, svakog visokokvalifikovanog tima za isporuku servisa.

Kada su vaša vozila kod naših kvalifikovanih tehničara CERTI-TECH, možete biti uvereni da su u sigurnim rukama.

Dobro obučeni i motivisani za rešavanje svih potencijalnih izazova u održavanju opreme, serviseri Frigomax-a, izaćiće u susret svakom vašem zahtevu, bilo da se radi o redovnom ili interventnom održavanju. Svim korisnicima naših usluga uvek smo dostupni, 24 časa, svakog dana u nedelji, tokom čitave godine kao i tokom praznika.

Thermo King Servis

FRIGOMAX je, pre svega, uslužno orijentisana kompanija. Briga o vašoj floti je naš prioritet i poslovni fokus.

Redovno servisiranje rashladnih uređaja je prevencija potencijalnim kvarovima i garant dobre funkcionalnosti tokom sezone i eksploatacije u najizazovnijim ambijentalnim uslovima te vam FRIGOMAX pruža različite modalitete saradnje po pitanju istog. Sve to uz ugradnju originalnih THERMO KING delova i od strane sertifikovanih servisera.

Interventno servisiranje, odnosno, otklanjanje kvarova na rashladnim uređajima je naš svakodnevni posao. Višegodišnje iskustvo stečeno u radu sa rashladnim uređajima čini naše tehničare apsolutno osposobljenim za otklanjanje i najzahtevnijih kvarova, u najkraćem roku. Nakon svake intervencije vaš uređaj se registruje u našoj bazi podataka, čime se prati njegova servisna istorija.
Podrazumeva se, uz potpunu garanciju na sve izvršene radove i ugrađene delove.

Servis rashladnih uredjaja

Servisni centar Beograd

Thermo King Beograd

Servisni centar Šabac

Frigomax Sabac

Posebna pogodnost za vlasnike

Posebna pogodnost za sve vlasnike THERMO KING uređaja predstavlja mogućnost korišćenja različitih paketa servisnih usluga kroz THERMO KING ugovore.

Tako se, na primer, možete odlučiti za potpunu pokrivenost i osiguranje od bilo kakvog dodatnog troška prilikom servisiranju u inostranstvu ili pak produžiti garantni period, za neki od rashladnih uređaja THERMO KING iz Vaše flote.

Garancija

Nova lokacija u Beogradu

Uskoro na novoj lokaciji sa više kapaciteta u servisu i prostora za parking vozila.

Nova Lokacija 1
Nova Lokacija 2
Nova Lokacija 3
Thermo King Servisi
Informacije o servisima

Informacije o Thermo King servisima širom sveta.

Za servis uređaja
pozovite

Servis: Borislav Krajčinovič

Telefon: +381 64 88 202 99

Vladimir Damnjanovic